1 maj

Idag är det 1 maj och det känns fan som en söndag. Helt galet att ha en röd dag mitt i veckan det kommer inte mitt huvud att klara av haha. Idag ska jag träffa min älskade vän Tina som  jag inte har sett på flera månader. Helt galet hur tiden bara forsar förbi och man hänger knappt med. Jag är smått sugen på att dra till Stockholm City det är juu så fiiint väder så man borde vara inne i stan. Men allt har med Lea och hennes humör och göra inte ska man väl ha med sig en grinig unge till stan inte.

Men nu håller jag på att gå i mig några koppar kaffe för jag är såå jädrans bakis så huvudet exploderar när som. O ingen ipren kan jag ta, suck. Det är bara att bita ihop och spela som ingenting trots att man var tvungen o vakna 05:50 uccccch.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar