10 minusgrader och mycket sol

Solen skiner och det är helt underbart, det är 10 minusgrader men det gör mig inte så mycket så länge solen skiner. Våren kommer väl när den kommer eller vad tror ni? Jag har precis gjort frukost till mig och lillfisen och min frukost bestod av en macka från GI limpa jag köpte med mig hem igår och en kopp kaffe och en berocca boost. Japp, det är fredag och jag vill ha massvis med energi idag. Igår somnade jag vid 21:15 och sov tills 07.00 så trött var jag.

Dagens planer är inte helt bokade men vi får se hur den här dagen blir. Jag ska rensa klart Leas garderob för nu åker bodysar och korta byxor bort, ungen har ju slutat med blöja och då har hon börjat med trosor och linne under kläderna och inte bodysar. Sen så ska jag gå igenom vad hon behöver för leggings nu till våren och vad som måste rensas bort. Det är mycket som MÅSTE gå bort men som legat kvar för att ”hon kanske ska använda den”. Nu har de legat i ett år och jag är helt säker på att hon INTE ska använda den.

happy_friday121010

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar