10 timmars sömn och redan torsdag

Jag fick sova hela 10 timmar inatt (Lea sov 13 timmar). Lea vaknade för ca 10 minuter sen och klockan var 09.00 oh vad nöjd jag var med att vakna vid 08.00 och inse att jag vaknade av mig själv inte av att få vällingflaskan i huvudet eller kudden eller täcket på mig. Så jag gick upp och började med tvätten som jag hade kvar sen igår. Skönt att få tvätta klart allt innan imorgon. Jag ska smått packa det lilla vi ska ha med oss upp imorgon till Gävle. Vi ska spendera fredag till söndags kväll i Gävle och det ska bli så mysigt.

Ska hinna packa lite smått medan Lea äter frukost men det finns mycket som är på tork nu så de får jag packa ikväll eller imorgon bitti. Passade på att sortera lite ur min garderob och Leas garderob medan jag tänkte vad jag skulle ha med mig upp till Gävle. Jag har nästan inga kläder kvar fan, Måste ta ner mina två flyttkartonger som är fyllda med kläder för att se vad jag kan använda och vad jag kan skänka bort.

Idag blir det Kids Court med Dunya och Deniz och min älskade bebis. De ska leka tills de blir helt uttmattade och något gott ska vi käka också vi får se vad det blir i tisdags åt vi libanesiskt och det var banne mig gott.

PS: Mamma har planerat in helgens matschema så jag får äta det jag är sugen på. Oh älskade mamma. Jag älskar dig och älskar din goda mat hihi.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 10 timmars sömn och redan torsdag

  1. Lexi skriver:

    Ellerhur!! =) ”oh vad nöjd jag var med att vakna vid 08.00 och inse att jag vaknade av mig själv inte av att få vällingflaskan i huvudet eller kudden eller täcket på mig.””

    Hahaha e hon så vild? =P

Lämna ett svar