12 timmar sömn och ryggvärk

Inatt sov jag 12 timmar och jag vaknade med värsta ryggvärken. Sov så djupt så jag knappt vände mig i sängen. Jag gick in och la mig strax efter 20.00 och sov tills klockan slog 7.50 imorse. O jag är såå trött men har så mycket och göra. Måste storstäda hela lägenheten den har varit lite off sen i torsdags. För i fredags var jag med Elise hela dagen och lördagmorgon åkte vi upp till mina föräldrar och kom hem söndageftermiddag och igår var jag och Lea i Stockholm City hela dagen och gjorde lite shopping och ärenden. O idag är jag såå trött så jag egentligen inte orkar göra något.

Jag lämnade av Lea vid 8.30 och gick och handla på Coop så jag slipper göra det lite senare, jag kom hem och la tvätt i tvättmaskinen och satte mig på soffan. Död? Ooo ja. Ska nu dricka kaffe och få i min lite lunch sen är det bara att starta städandet innan jag hämtar Lea. Dagens middag blir pasta carbonara med champinjoner, bacon och paprika. Såå sugen på det.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar