29:e Maj = Mors Dag & Namnsdag

Idag är det morsdag och jag grattar alla härliga mammor där ute och vill säga till alla mammor att de gör ett riktigt bra jobb med att vara mammor. Vi blir tåliga, stressade, galna, får 8 armar, kissar medan vi gör massa annat, kollar på tv medan vi byter blöja eller matar, äter medan vi matar eller kollar posten eller hänger upp tvätt, viker tvätt medan vi bär ungen på sidan. Vi gör ett jävligt bra jobb måste jag säga ett 24 timmars pass varje dag i alla mamma lediga dagarna (samt alla andra dagar haha). MEN MEN, ibland kan vi fika och med fika betyder det kallt kaffe haha. Men mamma känslan är bästa känslan i världen, tack Lea för att jag får vara din mamma din galna fnatt. O grattis till världens bästa mamma Nawal. Du är trösten man behöver då man är trött, du är värmen man behöver då man nästan ger upp. Love you MUM.

Sen en annan viktig grej är att idag har Jeanette namnsdag så det betyder dubbelt upp för mig hahah. Trots att jag ogillar mitt namn men fira ska man göra trots det eller? 😛

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 29:e Maj = Mors Dag & Namnsdag

  1. Lexi skriver:

    Hejjeee!! Hehe oki ingen speciell butik med andra ord =)
    Vad händer annars dååå ? Kram

Lämna ett svar