Internationella kvinnodagen är varje dag

Vi kvinnor. Vi mammor. Vi systrar. Vi fruar. Vi mostrar. Vi fastrar. Vi tjejer. VI. Vi gör så den här planeten är värd att bo på. Vi gör att hela systemet rullar runt som den ska. Vi kämpar för en bättre värld. Varje dag i våra liv är helt unik. Vi har så mycket omtanke och kärlek som räcker till hela världen och lite till.

Jag som ett barn till mina föräldrar, en mamma, en syster, en faster, en moster, en fru och en bäste vän kämpar varje dag för att få världen till en bättre plats. Jag kämpar genom att styrka min dotter till en bättre människa, kvinna. Hon har hela världen framför sig och det är min plikt att göra den lättare för henne genom att stärka henne till den starkaste av alla. Vi måste forma våra barn till en bättre framtid. Min pojke ska verkligen veta hur man ska behandla en tjej eller kvinna. Han har en enorm stor förebild runtomkring sig som är hans morfar och hans far. Bättre män får man leta efter!

Våran dag är alla dagar.

Till alla kvinnor som kämpar där ut; du räcker som du är! Du klarar allt. Ta vad du vill av världen! Be a boss! Think like a boss! We run the world!!!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar