36 dagar kvar till jul

Har några vänner som är galna i julen och allt runtom så varje dag får man se statusuppdateringar om hur många dagar det är kvar till jul. Läste i natt att det var 36 dagar kvar till ju. Inte alls långt kvar så att säga, både jag och Lea är super taggade inför julpyntandet iår. Varje år som går blir det roligare att pynta med Lea. Hon har gjort lite julpyssel redan på förskolan som ska hängas på julgranen eller sättas upp på fönstret. Hon är så stolt över att hon har gjort och allt hon ska pynta med.

Julklapps hetset fortsätter och jag har bockat av två barn till och har resten. Så man kan säga att 5 barn är klara (inkl Lea) och jag har 4 barn kvar och resten av familjen. Årets julklapps tema är Frost/Frozen. Har ni inte sett filmen gör det!!! Den är helt fantastisk.

santa

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar