Ååh så skönt…

barnen sover och jag får en ledig stund för mig själv. Behöver inte tänka på maten, för den lagade jag tidigare under dagen. Det blev köttgryta med haricot verts och ris. Hade en trevlig stund med Jano och barnen idag , trots att jag fick skrika för full hals efter Oliver, den rackaren. Han älskar att cykla ifrån oss med sin sparkcykel. Han växer för snabbt, börjar bli trotsig och vill visa att han är stor och kan göra vissa saker själv, som att klä på sig till exempel eller borsta tänderna. Han är ju bara tre. Men ack så charmig!

Jag älskar er så mina småttingar!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ååh så skönt…

  1. fashion skriver:

    Kom hem till min kära syster där jag just för tillfället är inneboende hos. Trött efter jobbet och skönt att komma hem till färdiglagad mat på spisen och syskonbarnen som springer med öppna armar och skriker när man öppnar dörren. Älskar dem alla. Tack för allt!! 🙂

Lämna ett svar