Älskar sovmorgon

Lea har varit helt underbar med att ge oss sovmorgon under hela julledigheten. Idag fick jag sovmorgon till 09.40 helt underbart då man la sig strax efter 02.00. Har hunnit tvätta och hänga upp tvätt och dricka kaffe och äta en smörgås medan jag höll på och nu ska jag ta tag i disken innan maken går upp så vi får i oss ordentlig med frukost. Igår gjorde maken pannkakor och det vill Lea ha idag med men jag vill ha äggröra. Så det blir hotell frukost som maken står för.

Dagens planer är inte så många ska hinna handla lite efter kyrkmässan och sen ska vi se vad vi ska hitta på med Lea. Hon vill leka på gården och köra elbilen sa hon, vi får hoppas att det inte regnar så vi kan gå ut och leka lite med henne.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar