Äntligen Äntligen är den på väg hem till mig

hmjacka2 hmjacka

Äntligen är den på väg hem till mig, som jag längtat och letat. I höstas köpte jag den i storlek 38 men den var för stor så jag skickade tillbaka den och köpte den i 36 och då var den för liten. Men nu i julas testade jag den igen hos systern min som hade köpt en likadann och den satt perfekt i strl 36. Jag har ju visserligen gått ner 3 kg sen jag köpte den första gången i 36 så nu sitter den smäck perfekt. Så när jag såg att H&M fått in den i strl 36 igen klickade jag hem den direkt. Så snälla vår, kom nu jag längtar så.

Min käre vän Dunya har tydligen köpt en likadann jacka idag, I LOVE YOUR STYLE GIRL! Vi blev en jacka rikare. Nu är jag på jakt efter den perfekta skinnjacka som inte kostar mig skjortan (för den jag vill ha kostar 1000$ Anine Bing leaterjacket.) Måste kolla in Zaras utbud för våren. Ett måste.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar