ÄNTLIGEN SJ

SJ_25mm_svart_low

Jag har försökt boka biljetter upp och ner till Gävle i ca 2 dagar och SJ sidan har varit kaos. Igår försökte jag ringa in och boka och först sa de att det var mer än 20 minuter väntetid då la jag på. Sen så ringde jag efter en timme och de sa samma sak men jag sa till mig själv nee, nu måste jag boka. Nehee nii, jag fick vänta 40 minuter i tele och så säger dem att det blir yttiligare 20 minuter väntetid och då blev jag galet förbannad och la på. O min morgon började på samma vis, jag ringde in för att boka och fick samma svar att det kommer ta mer än 20 minuter väntetid. Då tänkte jag men vaaaaaaa faaaaaaan, försöker på deras sida ENDAST en gång funkar det då funkar det annars skiter jag i det tills nästa vecka. O gissa vad som hände då??? JAG KUNDE ÄNTLIGEN BOKA.

Så jag åker upp till Gävle kl 13:30 på lördag och älsklingen åker till Arlanda samma tid. Så vi åker in till T-centralen tillsammans och där skiljer vi oss åt i en vecka :(, jag kommer att sakna honom såå.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ÄNTLIGEN SJ

  1. mtina skriver:

    Blir som vi sa sista gången som du hälsar på din familj och MIG för den delen som ”bara” Jano och endast Jano- med barn kan man ju inte blir mer vuxenförklarad 😉 Så njut av den tiden, den nya tiden som kommer, kommer vara underbar på sitt speciella sätt.
    KUL att du tar dig hit! Får din mamma ta hand om dig ordentligt som jag vet att hon längtar efter. 🙂 PUSS gumman! Då syns vi snart!

Lämna ett svar