Är det någon som tittar på Big Brother 2011?

Igår såg jag typ 15 minuter av Big Brother 2011 bara för att jag hade lyssnat på Vakna med the voice under morgonen och Josefin har en kompis som är en transa och är inne i huset och vägrar säga till någon att hon är en transa. Så jag när jag satt och bläddrade igenom alla tv kanaler så kom TV11 upp och såg att det var Big Brother så jag var bara tvungen och se hur hon ser ut och vilka som är inne i huset. Jag har inte alls följt BB under mina år, har inte brytt mig alls av sådan skit program. Men jag tittade i 15 minuter sen pallade inte min hjärna längre och jag bytte kanal. Sådana program gör att min hjärna krymper känns det som. Helt jävla onödigt det enda de gör är bråka, ha sex, tjafsa och skita ner hela jävla huset och leva som djur känns det som. Ingen är ordningsam eller bryr sig ett skit om att det är kameror som filmar. Aja, de vill väl bli kända och vinna miljonen hahah.

Nu blir det kaffe.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Är det någon som tittar på Big Brother 2011?

  1. Lexi skriver:

    Håller med helt o hållet! Hur orkar man? Jag får panik på såna program!

    Hon ”transan”, läste en snabb intervju med henne. Hon hade alltid känt att hon va tjej o såg ut som en o bla bla bla, hon va tillsammans med en kille i 2 år men hade inte sex, han visste inte att hon va kille.

    Sen åkte hon för att operera sig till tjej o sa till honom att honom att hon ska hälsa på släktingar. När hon kom hem hade hon sex med han ”blev av med oskulden då alltså”. Och han vet ff ingenting, hahaha.

Lämna ett svar