Är så less på att vara trött, arg och förbannad

Jag var arg och trött men hann med en massa donande hemma så som tvätt och halv städning innan jag drog till kista vid 16.05 för att möta upp min man för ett ärende som inte gick så bra och gjorde mig mera arg. Vi var hemma igen vid 19.30 och jag var smått irri och helt slut. Lea somnade efter en skål gröt och jag och älsklingen satt och kollade lite på tv och gick in och la oss vid 23.00.

Dagens planer är inget mindre än bara hänga och bara vara för jag är arg. Som vanligt så kunde inte älsklingen idag jobba hemifrån för de skulle iväg och göra en massa idag så det får bli på fredag. Jag är så jävla less på att vänta tills jag kan gå till läkaren. Jag måste göra några samtal idag och sen så måste jag till Täby Centrum har ett ärende där och sen hem. Men först kanske jag ska svänga förbi salongen eller möta upp Jessica för att kolla hur det går och om det är något vi ska göra.

Idag kommer jag att vara själv hela dagen och älsklingen kommer att komma hem vid 23.00 så det blir jag och Lea hela dagen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar