Är trött på att vara trött och på dåligt humör

Jaha, samma jävla visa. Jag vaknade med ryggvärk och är på super dåligt humör. Gick inte o tog glukos testet jag var för trött i ryggen för att ens gå ut och röra mig. O sen så vaknade jag vid 10.00 så det var för sent för att ta mig dit och sitta i två timmar. Får kanske ta det imorgon, vi får se hur kroppen mår. Mycket med graviditeten har med hur kroppen mår och vad den orkar med. Sitter och dricker kaffe och bara degar men jag känner faktisk att jag måste gå en runda. Men vet inte om jag orkar men vi får se. Idag blir det inte så mycket gjort, ska hänga upp tvätt och sen är det inget jag orkar göra. Dagens middag blir 3adas bi 7amoud som det heter på arabiska.

mangoldSå ser grönsaken ut.

Ska berätta historien bakom Mangold (grönsaken) jag letade efter:

När jag var nere och handlade på willy’s för några dagar sedan kanske en vecka om jag minns rätt så frågade jag grönsaksgubben (max 27 år) om de kommer att få in mangold. Han svarade att han kan beställa in det till mig om det finns där de köper dem ifrån, för att de är rätt så dyra för att det har varit en så kall vinter i Spanien. Jag tackade och sa det var snällt om han kunde få in dem när han kan (jag är ju sugen på det). Så igår när jag gick in för att köpa några potatisar så hann jag inte gå in i grönsaksavdelningen så ser jag honom och han skriker rakt ut jag har beställt dina mangold (hahahaha). Jag blev totalt chockad och svarade i hast; jahaaa oj tack. Han gav mig ett leende och frågade om det är något annat jag vill att han beställer in (hahahaha, lugna dig nuuu). Så svarade jag nej tack det är bra och gav ett smile tillbaka. Sen när jag berättade detta för min älskling så skrattade han o sa att du har en beundrare på willy’s som känner igen ditt ansikte eller ass? hahahaha, min man säger alltid att alla känner igen mig genom att bara se min rumpa haha. Min mamma gör det, det är sant hon känner igen min rumpa från 100 meter hahaha. Men egentligen vet jag inte om det är positivt hahahahaha.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Är trött på att vara trött och på dåligt humör

 1. Lexi skriver:

  Hahaha ta det positivt rumpor e sexiga!! =P

  Men ser inte den här beundraren att du e gravid vilket betyder upptagen? ahhaha så söt!!

 2. jano skriver:

  Hahaha, jaa du han kanske bara inte bryr sig :P. Synd att han inte är stilig hahahahaha.

 3. Lexi skriver:

  Ja det är ju sant =P Jalla utnyttja situationen så du kan få hjälp när du är där, haha =p

 4. mtina skriver:

  TA det som en komplimang Jano! Shake that ass honey 😉
  När man är gravid behöver man extra komplimanger kan jag tänka mig, det är nog svårt at hänga med sig själv då man förändras så fort.
  PUSS

 5. jano skriver:

  Hahaha, jaaaaa du tina man blir rätt så glad för annars känner man sig varje dag som en uppblåsbar kossa :D.. Hur är det med dig och all donande?? Snart är det över gumman 😀
  PUSS

Lämna ett svar