Baby semp 2

Jag och min mamma var iväg till BVC med Lea bara för att göra en kontroll och fråga lite om maten. Jag känner att hon inte blir mätt bara på mjölk ersättning och mat får hon ju inte i sig mer än en tsk max två stycken. Så barnmorskan sa att vi kunde börja med Baby Semp (semper) 2 (vi använde förr baby semp 1) och små börja med gröt. Så idag ska vi börja lite smått med baby semp 2 och gröt börjar vi med då jag är hemma så det kommer bli på fredag. För på onsdag och torsdag har jag smink kurser och då ska mamma stanna hemma med Lea och fredag är jag hemma och min mamma åker hem fredag eftermiddag.

Efter BVC var vi och fikade bullar och kaffe fy fan vad gott det var. Sen så handlade vi lite mat till pizzan vi ska göra lite senare då älsklingen kommer hem från jobbet. Nu ska jag göra arabisk kaffe till mamma som hon kan dricka i lugn och ro med fika bröd innan hon ska börja med storstädningen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar