Bad hair day mössan

Igår klickade jag hem en mössa med ”bad hair day” text på till Lea och mig hahah, det kommer att bli såå sött när hon har på sig den. Gulligt att la likadana mössor, jag har letat som en galning för att kunna fixa en till Lea. Men nu beställde jag en mössa med valfritt tryck och jag bestämde mig för ”bad hair day”. Så det kommer att bli super fint, jag beställde den i svart. Så fort den kommer så visar jag er kort på Lea och mössan.

Sen så fyller min pappa år på lördag och då har jag beställt hans födelsedags present från samma sida. Jag och Lea ville ge honom en VÄRLDENS BÄSTA MORFAR T-shirt och nu har vi klickat hem den med. Hoppas den kommer innan torsdag, hoppas hoppas. Han kommer att bli sååå lycklig när han får den.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar