Barnvagnen är på väg

barnvagnen hel

Igår fick vi ett mail av företaget vi har beställt vår teutonia fun barnvagn ifrån att den har skickats. Yippii, det kändes direkt i magen att det börjar närma sig. Men jag gissar på att den kommer nästa vecka och då befinner varken jag eller älsklingen oss hemma. För att min älskling åker till Kina en vecka och jag åker upp till mina föräldrar en vecka. Oh jag kommer att sakna älsklingen så mycket, vi har inte varit ifrån varandra en vecka förr.

Solen skiner och det är -8 grader och jag funderar på om jag ska hitta på något. Jag vill ut och ta friskt luft och ta på mig solglasögonen. Man vill ju ta chansen medans den finns, för man vet inte när man får se solen skina igen.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Barnvagnen är på väg

  1. mtina skriver:

    Den roligaste bebis presenten kommer alltså kanske ligga o vänta på er när ni kommer hem, FY va roligt det kommer vara för er.

Lämna ett svar