Bärsele baby björn

BB023020

Bär ditt barn tryggt och nära dig medan du får händerna fria, lättanvänd både inom- och utomhus och ger bra stöd till rygg och huvud och säkerställer att barnets ben och armar är i en fysiologiskt riktig position. När barnet blir äldre och starkare i nacken kan barnet bäras framåtvänt och se sig omkring. Från nyfödd (minst 3,5 kg och 53 cm) upp till 11 kg. Godkänd enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1. Maskintvätt 40 grader. Tvättas separat.

Har tittat på den här, ska försöka åka till Babyland och prova den, man vet ju aldrig hur den sitter till man provar, eller?? Det är inte samma sak som om när bebisen sitter i men bara för att se. Jag vill typ ha en i likadan färg spelar inte så stor roll faktiskt. Jag trodde att det skulle göra det men när jag var inne på hemsidan så tyckte jag att alla var super fina. Men svart är ändå svart lixom. Vi får se.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar