Bebisens hjärtslag

Vi fick tårar när vi hörde bebisens hjärtslag. Vi hade tid hos barnmorskan 8.30 och vi satt i väntrummet från 8.15 och var lite nervösa och lyckliga samtidigt. Vi skulle få höra bebisens hjärtslag och rörelse. Bebisen låg inte still en enda sekund, den simmade runt och plasakde runt. Det tog ca 10 minuter för barnmorskan att hitta hjärtslaget så mycket som bebisen rörde på sig. O när vi fick höra hjärtslagen så fick vi tårar och vi kramade varandras hand och kände en klump i halsen. Jag bara låg där och log och hade tårar i ögonen och älsklingen stod vid min sida och pussade mig i pannan och var såå lycklig.

Mirakel att det finns en bebis i min mage som växer dag för dag.

Nu ska jag upp och göra tabboule till mig själv för jag är såå sugen och sen så ska jag bege mig till skolan för vi har halloween sminkning för ett gäng som kommer dit för att bli sminkade av oss. Jag vet inte om jag orkar sminka mig för då ska jag vara i skolan minst en timme innan och jag orkar inte det.

Ha en bra fredag !

O happy halloween !!!

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bebisens hjärtslag

 1. mtina skriver:

  Grattis och åter grattis, äntligen var dagen här!!! =)

  Så glad för eran skull!

  Stor KRAM

 2. Jano skriver:

  Tack gumman, du skulle ha gråtit en massa om du var med. Mirakel så man döör.
  kramis

Lämna ett svar