BH-färgen avslöjar hur du är i sängen

Din BH färg kan avslöja dig

Passionerad och eldig. Eller öppen för nya saker. Vad du bär närmast kroppen avslöjar vem du är i sängen.

Storbritannien ska hudfärgade underkläder vara det nya svarta. Och genast är experterna där och funderar över vad ökningen av de beiga behåarna och trosorna kan betyda. Till tidningen Daily Mail säger psykologen Donna Dawson att den som väljer hudfärgat ofta är en naturlig, enkel, jordnära person.
– Hon är avslappnad och har inget att dölja, säger Donna Dawson.
Klassiskt svart tyder på en stark och individualistisk person som kan bli djupt passionerad, medan vita underkläder förstås är ett tecken på oskuldsfullhet.
Men vitt väljs också ofta av personer som är öppna för förslag och villiga att lära nya saker. En röd behå föredras ofta av en passionerad, energisk och lite dramatisk person.
– Varma färger, som röd, orange och gul, skapar upphetsning och kan faktiskt öka blodtryck och puls, säger Donna Dawson till tidningen Daily Mail.

Den röda färgens svalare syster, rosa, avslöjar en romanisk och försiktig person som behöver mycket närhet.
– Hon är feminin, känslig och skulle aldrig ta kommandot, säger Donna Dawson.

Källa: Aftonbladet

Jag måste erkänna att jag hatar hudfärgade underkläder och jag äger inga underkläder i den färgen. Sen så äger jag två st underkläder i vitt och det är bh:n jag hade till bröllopet samt underdelen. Men inget annat i vitt, jag tycker att det är en så tråkig färg på underkläder. Men däremot har jag massvis i rött, rosa, lila, tiger mönstrade, svarta, blå och grönt. Vad säger det om mig? Färgglad person som tycker om att matcha exakt överdelen med underdelen annars känner jag inre kaos haha. Aja, men det stämmer det säger mycket om en person det där med underkläder.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Kommentera