Bokade tider

Hej svejs pa er alla, idag hander det inte sa mycket vi ska pa besok hos min mans morbror. Igar hade vi mycket och gora var pa tva besok dar varje besok bestod av 3 timmar. Sa ni forstar hur vi hade det. Men det var mycket trevlig och mycket goda saker lades fram och ni vet hur mycket jag alskar allt gott.

Idag vaknade jag och var super sugen pa knefe, jag hann inte saga ordet knefe sa var min mans mamma redan nera och kopte till oss. OOOH vad gott. Himmelsk.

Det ar soligt har men mycket kallt, sol utan varme ar nagot jag inte njuter av har i Libanon. Vi ska ivag och handla nagra saker idag jag och mannen. Jag var snabbt ner till nagra butiker har och kopte pyjamas till mig och honom och jag kopte extra tofflor. Nu ar det varme som galler. Har inte sa mycket mer att saga, skriver mer nar det hander mer saker hos mig.

COCO gulli ungar du har, jag har saknat dem.

//jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar