Bokrea 27/2 2018

Jag ser fram emot bokrean iår (eller jag gör det varje år) men iår ska jag inhandla lite böcker om LCHF till mig samt böcker till Leo och så klart får Lea välja några böcker. Gillar ni bokrea? Eller har många av er gått vidare till E-Bok? Jag älskar känslan av att kunna bläddra i en bok och sätta mig ner i soffan och läsa eller när jag tar ett varmt bad med ett glas vitt och bara avnjuter en bok. Måste erkänna att det händer inte så ofta men jag behöver börja göra det igen och koppla ur mig ur internet, Instagram, Facebook och allt imellan.

Man tar ju med sig mobilen in till badkaret när man vill ta ett varmt bad och slappna av och det vet jag inte om man kan kalla ”slappna” av numera. Börjar faktiskt känna mig väldig besatt av mobilen och av att vara uppkopplad hela tiden. Varför lixom? Livet händer där jag är just nu med mina barn och maken. Jag tycker dock om att fota allt som händer mellan barnen och oss och allt vi myser ihop för minnen och för att kunna framkalla bilder för att hänga upp.

Hur ofta kopplar ni ur?

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar