Busy friday

Jag har pluggat hela dagen samt plockat undan här hemma, tvättat och hängt upp tvätt. Sen var jag iväg på några ärenden och kom hem en snabbis och hann få i mig lunch innan det var dags att gå upp och hämta Lea och sen fredagsmys handla lite inför idag. Jag hoppas och hoppas på att min familj kommer ner till oss på söndag. HOPPAS HOPPAS och den som är mest lycklig över det är LEA. Hon ville prata med sin mormor och morfor för att be dem komma ner till henne nu på söndag.

Lea somnade på väg hem från Coop och jag lät henne sova i 30 minuter så hon är på bra humör nu till fredagsmyset. Hon sitter nu och äter middag (pyttipanna) och dricker saft. Sen ska hon hjälpa mig med middagen jag ska göra till mig och maken. Sen tar vi helg!

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar