Dagarna bara rullar på

Busisen igår.

Igår var jag nästan hela dagen med Dunya och Liam. Vi fikade och letade efter vinterskor till barnen. Jag vet inte vad jag ska köpa för skor till Lea helt sjukt. Hon kan inte ha för tunga skor eller för höga så jag måste ta tag i det snarast möjligt. Så jag hämtade upp Lea vid 16.00 och gick hemåt badade henne och matade henne och åt själv och vid 20.00 drog jag iväg och träna med Dunya.

Idag händer det inte så mycket ska iväg med Lea snart till förskolan och imon och på fredag ska hon vara ledig. Vi skulle upp till Gävle på fredag men vi får se hur det blir. Vi måste byta till vinterdäck för det är halt på vägarna upp till Gävle och samt att det snöar där. Så vi får se om maken hinner åka iväg med bilen eller göra det själv annars får vi skjuta upp det till nästa helg.

Direkt efter att jag lämnat av Lea ska jag iväg och träna en timme. Sen hem och fixa en massa saker och posta en del. Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar