Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering de två dagarna som har gått. Men jag jobbade till 21:00 i fredags kom hem och tog en dusch och var helt slut. La mig på soffan och degade och varvade ner och sen så gick jag in och la mig. O så igår var det 11 timmars pass så ni förstår hur man blir då, jaa HELT DÖD i hjärnan. Då kom jag hem och hade lite saker o göra här hemma som att diska och plocka undan och det gjorde jag strax efter duschen och sen blev jag mycket illamående och la mig på soffan och bara låg där. Sen så ville o orkade jag inte gör mycket mer och strax efter 00:00 gick jag in och la mig. När man jobbar långa pass så vill man vara för sig själv men samtidigt så saknar man mannen sin och vill ge lite kärlek till honom och ömhet och prata och lyssna på honom. Men igår fick han massa kramar och pussar men inget snack, jag orkade inte.

Idag händer det inte så mycket, ska tänka på vad jag ska göra för mat och sen kanske handla en massa. För veckan som kommer är fullbokad med jobb mån – fre är det jobb, jobb och mera jobb. Så inte mycket tid för annat måste jag säga. Så jag har skrivit en matlista och en köplista så jag har alla saker för att göra mat i 5 dagar i rad utan att behöva springa ner och handla varje dag innan jobbet. När man jobbar och är ”hemmafru” så måste man planera, planera och planera annars funkar inget. Disk, tvätt, plocka undan, dammsuga, laga mat,våttorka, bädda ren säng och allt som kommer med tar sin tid och energi men det måste göras endå. O det går inte om man inte har en bra plan. O det har jag just nu haha.

Nu ska jag sitta och njuta av mitt kaffe tills jag ska upp och sätta in en tvättmaskin. För diskmaskinen rullar redan på !

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar