Söndags buffe

På söndag ska vi iväg på söndags buffe och jag har erbjudit mig själv att göra en libanesisk sallad som heter fattosh. Jag kommer att dela med mig av recept och vad som jag ska göra. Mer information kommer upp på söndag morgon. Allt måste inhandlas på lördag för att planeras. Jag ska göra Zeinas Kitchens recept som finns att hitta i hennes bok Zeinas Kitchen : Recept från Mellanöstern eller på bloggen. Jag bara älskar allt hon gör.

Boken finns att köpa på Adlibris eller Bokus. Perfekt julklapps tips till personer du vet älskar matlagning.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Slå in julklappar

Dags att börja steg för steg att slå in julklappar. Har slagit in 6 stycken och det är några kvar. Största frågan är vart jag ska förvara dem när jag slagit in dem. Leo är ju överallt. Så allt måste vara högt upp hehe.

Julkänslan finns där iallafall.

Idag ska jag hem och då har matleveransen kommit och ska börja med middagen och sen köra igång bakandet inför Leos lucia firande på torsdag. Maken ska få lämna dem på morgonen då han lämnar Leo. Så slipper vi stressa fram senare på eftermiddagen innan Leos Lucia. Vår älskade tomte. På fredag ska jag ut med jobbet och måste då ha fixat mat till familjen så det är bara att ta fram och värma för maken.

Dottern har varit sjuk i två dagar så maken har vabbat med henne och vi hoppas hon blir bättre snart så hon får vara delaktig i jufirandet och sista julveckorna innan julavslutning. Hon har julpyssel imorgon i skolan.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Jag dör för dig min prins

Han. Enbart han. Den prinsen jag alltid drömt om. Gud gav mig en prinsessa och en prins jag alltid drömt om. Ingen är som dem. Ingen. Mina favoriter på denna jord.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Laxpaket till middag

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Nobel 2018

Han var idag på nobellunch. Min charmtroll. Min buse. Finast av alla.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar