Degen står och jäser och vi inväntar Katia och Alyssandra

Idag har jag bjudit över Katia och Alyssandra på sen frukost som kommer bestå av mana2ich med massa goda tillbehör. Jag älskar att äta mana2ich med grönsaker vid sidan om så som paprika, gurka, tomat, rödlök och svarta oliver. Gud så gott det kommer att bli. Degen jäser just nu och Katia kommer att komma när som nu. Hon skulle bara mata Alyssandra innan och sen skulle hon vandra upp till mig. Det kommer att bli riktigt mysigt och barnen kommer att få leka i mitt enkla och barnsäkra lägenhet. Japp, min lägenhet har blivit sååå enkel sen Lea började krypa och gå. Så jag har typ inget framme och soffbordet har vi monterat bort och alla böcker har jag gömt sen den dagen hon rev en sida ur min Khalil Gibran bok. Gud, vad är jag blev att hon hade rivit i den men det var tyvärr mitt fel som inte hade plockat bort dem. Men nu består min svarta bokhylla bara av Leas leksaker och alla lådor vi hade i den och böcker har jag stoppat böckerna i lådorna och staplat upp lådorna vid sladdhögen bredvid tv. Hon är ju där och spökar lite då och då så vi var tvunga och gömma dem med min korgpyramid som består av 5 korgar haha.

Alla gäster som kommer får hålla i sin kopp kaffe eller lägga den på fönsterbänken men som sagt alla dem som kommer är mammor eller kompisar som har barn eller vet hur det är och ha barn. Så de förstår hur det är. Vad gör man inte? haha.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar