Det bästa som finns är en helnattssömn och sovmorgon

Jag har varit riktigt bortskämd med att få sova hela nätter bland mina vänninor som har barn och det är jag enormt tacksam för. Men att få sovmorgon är något jag också tydligen är bortskämd för och det gillas ju enormt. Alla mina vänninor som har barn har haft det jobbigt sen de fått barn och fram tills nu och deras barn är 3 år nu. Jag är ju en super pigg morgonmänniska så med att få tillräckligt med sömn gör ju att jag typ äter upp Lea när jag vaknar för att jag fått sova och för att jag älskar henne så klart.
Jag älskar att Lea är också en morgon pigg tjej som vaknar och ligger i sängen och sjunger eller visslar (japp vi har lärt henne vissla och sen dess kör hon på varje dag titt som tätt). Men att vakna till hennes röst sjungande massvis med låtar är ju helt galet underbart, man vaknar med ett leende.

Idag ska vi iväg med Dunya och Deniz till tekniska museet och det ska bli riktigt mysigt. Bullar kommer att få följa med för att det bakades för fullt här hemma tills klockan blev 22.00.  Det blev ju senare än planerat för jag hade ju glömt och köpa kanel så Lea somna innan de blev färdiggräddade. Helt galet hur jag kunde glömma kanel igår när vi handlade jag köpte två påsar vetemjöls påsar, en påse socker och bakmargarin men glömde helt bort kanelen och hur kan man göra det när man ska göra kanelbullar? O speciellt mina kanelbullar som är helt dränkta i kanel och är bruna så mycket kanel som jag har i haha.

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar