Det här gråa vädret

Sol_m_solbrillor_o_moln

Jag behöver sol och mera sol, det är bara grått och grått jag blir snart tokig. Det kan vara slask och att snön är grå och äcklig men att solen skiner gör att hjärtat får sig hopp om vår och värme och man orkar med de här dagarna. Speciellt när man startar dagen tidigt för att gå upp med Lea och fixa med henne och sen fixa sig själv och ta sig ut till skolan (pendlande) och sitta i en buss när det är mörkt och grått ute gör inte att man känner sig pigg för att gå iväg och plugga i 6 timmar. Tänk om man vann på lotto www.euro-millions.co/se  en enorm summa som kunde göra att man kunde åka iväg 6 månader hela gråa säsongen och komma tillbaka vid vår och slippa allt detta. Gud, det är något maken pratar om att när vi blir äldre så vill han göra det. Åka iväg till ett varmt land under vintern och komma tillbaka till våren. Jag drömmer mig bort verkligen till sol och värme.
Speciellt att jag har börjat frysa så enormt och min kropp klarar knappt av det. Jag kan gå super klädd som t.ex. igår hade jag en polo stickadklänning och ett par byxor över, halsduk, min vinterjacka och boxnings handskarna och ändå frös jag hjärtat ur mig.

Jag ska snart iväg till min husläkare för att kolla upp något angående mina järntabletter och sen åka vidare till skolan. Hoppas på bättre ork och lust och koncentration för pluggandet. Jag behöver det verkligen har känt mig så trött ett tag. Måste verkligen fixa till det så jag orkar med min vardag och allt därtill.

Torsdag och imorgon är det fredag och det känns supert, imorgon ska vi iväg på en mässa så det blir inte att sitta i klassrummet hela dagen. Skönt.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar