Det här med kärlek

Igår satt jag och maken och pratade om hur allt började mellan oss, minnen och ett gott skratt. Allt började med att han fick min msn från en vännina till mig som bor i Libanon för att han skulle åka och studiera vidare i Sverige och hon trodde att Sverige var pyttelitet och alla känner alla och man kan åka runt Sverige på ca 1 timme så som man kan göra i Libanon. Men, för att göra historien kort så började vi prata jag och han utan att veta ett dugg om varandra och var den andra bor ( inte ens min vännina visste vilken stad jag bodde i). Vi började fråga varandra massvis med frågor och till världens chock så fick jag veta att han bor 5 hus ifrån mig. Världens chock må jag säga, världen är så liten och galet sjuk. Jag fann min andra hälft via nätet och fem hus ifrån mig. Men, så snabbt gick det inte jag hade pojkvän och var inte intresserad av någon annan så vi blev vänner. Riktigt goda vänner som kunde prata om ALLT, vilket var super skönt och att vi gick på samma högskola gjorde ju allt roligare. Han åkte till Sverige för att ta magister examen och via nätet och dess universum hittade vi varandra. Nätet har en sån stor betydelse i dagens samhälle allt är enklare samt lite smått läskig för man vet aldrig hur den andra personen är.  Nätdejta är ju en stor del av dagens samhälle och kan ske via dejtingsidor eller socialanätverk (facebook). Jag har inte själv varit medlem i någon datingsiter men tycker det är ett enkelt sätt att börja prata med folk om man inte vet vart man exakt ska börja för att hitta en person. Man kan lixom inte gå ut på gatan med en skylt där det står att man letar efter ”mr right”. På nätet har du blivit enklare med att slänga iväg några meddelanden. Ytligt kanske då man går efter utseende men vem ska man ljuga för? Utseendet är ju det man dras till både live och på nätet. Dras jag inte till personens utseende har jag svårt att se mig med den personen, trots att personen kan vara världens bästa. Jag måste kunna se på personen och attraheras av dem.
Vi älskar att prata minnen och påminna oss själva vart vi var och hur vi var och vart vi kommit. Hur allt började och vart vi hamnade. Nu har vi en dunderbusig tjej som vi älskar mer än allt i världen och inte kan tänka oss ett liv utan henne. ♥♥ 1+1=3

image

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar