Det har snöat hela dagen

Det har snöat hela dagen idag och jag ser att Stockholm är helt täckt av vitt lager. Det är såå vackert med snö och mest av allt när det är mycket. Men det jag brukar ”oroa” mig för är när det börjar smälta och då HATAR jag det. Så vi får hoppas att det håller sig några dagar. Lite snö vill man ju ha nu till jul.

Just nu sitter jag och tittar på Project Runway på kanal 3. Jag tycker om att kolla på det programmet och det känns som jag är där och stressar mig igenom idéer och tyger. Det är så härligt, men påminner mig om skoltiden ” på MIST”. Stressen är så lika, de ger oss en sminkning och vi ska göra den men i vår ”stil”. Efter det ska jag lägga mig och vila en stund, jag är jätte trött.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar