Emoji Birthday

Lea bestämde sig för ett tema igår till sitt kalas 29 April. Hon ville ha en Emoji Kalas och så jag klickade precis hem allt med Emoji som finns på nätet. Ballonger, duk, flaggor, muggar, tallrikar, hattar, popcorn boxar samt godis boxar som varje barn ska få med sig hem. Hon älskade allt och ville verkligen ha allt!

Bilder Amazon

Hon vill ha pizza som lunch så jag tänkte ge mig på att göra pizza bullar och ha med mig dit och så kommer vi att ha donuts som sötsak istället för cupcakes. Det är vad hon vill ha och så klart ska hon få som hon vill ha. Många av donutsen kommer att vara i emoji och hjärtan som jag kommer att köpa från Dunkin Donuts. Vet inte om jag kommer att köra på att köpa 24 stycken olika och dela dem i mitten så får de äta vilka smaker de vill och ta en bit av varje. Finns ju massvis av smaker att välja på.

DD bilder Yelp.se

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera