En helt ny dag med lite mer energi

Vaknade pigg och har mer energi än jag borde ha för jag känner att min kropp är trött men den har återhämtat sig en del. Sitter nu med musli och en kopp kaffe och ska äta frukost. Idag ska jag hämta upp cocos ungar, jag ska ha dem i 4 timmar innan coco slutar jobbet. Det ska bli kul, jag har saknat dem, vi får se hur det kommer att gå. Tänkte göra Lasange idag, det tycker barn väl om? Min älskling tycker om min Lasange med sallad till. Så det ska han få.

Ska dona lite på internet och kolla runt olika ärenden och så. Sen kanske jag ska tvätta sängkläderna, jag säger kanske för jag ska veta om jag orkar o lägga nya det är det värsta med det hela. Jag får ont i axlarna o armarna av att göra det.

Ha en bra torsdag !

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar