En helt ny dag!

dsc00746

PÅ MED SOLBRILLORNA SOLEN ÄR HÄR OCH JAG ÄLSKAR DET !!

Kroppen är trött men hjärnan är pigg, för idag är det sista jobbpasset på länge. Nästa gång jag jobbar är den 2 maj. SKÖÖNT. O imorgon är det party, och jag har så mycket och göra innan det blir dags. Nu dricker jag kaffe och väntar på att coco ska ringa och höra av sig. För vi ska köpa blommor idag, så var det tänkt och jag måste handla lite bröd och grädde. Imorgon kanske det blir hamburgare eller något liknande. Söndag blir det grilla, och det sägs att det kommer att vara helt underbart väder.

Igår hade jag en lite halvjobbig dag som ni redan vet, det blir 4 rör blod. Uch, kände att hela världen började snurra. Men sen var det snabbt in och köpa present till Coco’s huzzy som vi ska fira imorgon. Jag köpte tåring samt en ny vristlänk i silver från guldfynd. Äntligen, jag har letat efter en tåring och det var den SISTA. De har inte fått in några på två år, är det inte inne?

Idag har jag mina espadrillos och jag har målat om mina tånaglar. Så nu är de rosa 🙂 som matchar mina naglar samt rosetten jag har i håret. Hihi

Ha en bra fredag !

PS: Det är cocos unge på kortet. Cecilia sötnosen hehe.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar