En mycket lyckad kväll !

friis

Tack för allt igår vivi ! Det var en super kväll med alla er tjejer. God mat, god fika, god tårta åå allt vi åt och drack till sist kunde jag inte andas 🙂 . Måste banta i en vecka nu bara för att vi åt som galningar och var såå hungriga. Coco fick det hon älskar mest av alla presenter och det är väskor. En från Esprit och en från Friis & Company. Vem kan motstå väskor? Inte jag och coco hehehe.

PS: Väskan fick coco av mig, Friis & Company. Vi hade sett den en vecka tidigare tillsammans och hon blev kär, så jag blev bara tvungen. Nu kan hon ha den när hon ska till Venedig – Italy men mannen sin.  Love you girl !

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En mycket lyckad kväll !

  1. vivi skriver:

    Hade jättetrevlig kväll jag med!!
    Älskade väsken som du köpte till coco, var så nära att köpa den 🙂 bra att jag inte gjorde det (samma smak, eller båda vet vad coco vill ha 😉

Kommentera