En ny dag med nya tag

mangold

Vaknade rätt tidigt idag, hade så mycket och göra. Hade jätte mycket disk som skulle läggas in i diskmaskinen jag gjorde inte det igår efter maten för att vi kollade på film och när det var dags och sova så var jag HELT slut. Så jag var tvungen och göra det så fort jag öppnade ögonen. Sitter nu här och donar lite på internet innan det är dags för mig att gå upp och laga mat och sen iväg till jobbet. Jag börjar 15:00 idag och slutar vid 21:00. Så det är rätt skönt och sen är jag ledig lördag – söndag. Idag blir det 3adas bhamoud heter det på arabiska, och det består av potatis,mangold (lägger upp ett kort för som inte vet hur dem ser ut) samt linser. Det är en vegetarisk rätt. På fredagar äter vi vegetarisk när det är fastan. Så ingen kött, kyckling eller så. Fisk går bra och det vet jag inte varför exakt.

Det bästa som finns är att lyssna på musik och laga mat och dona. Man får energi av det. Nu ska jag tillbaka till köket. Ha en bra fredag!

PS: Coco det var ett tag sen vi syndes i miss you.
PS: Tina hur gick det med falafel? Jag tror du fixade det. Dags och lära dig någon annan maträtt känner jag.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En ny dag med nya tag

  1. tini skriver:

    Japp, falafel med ris, tabboleh/tabbolie(stava?), labneh, thainisås(ÄSLKAR) och kycklingklubbor i ugn(så moe får sitt kött som han tjatar om jämt)- det vart lyckat, mkt gött!!
    PUSS

Lämna ett svar