Mini lyckan min

När han ser mig komma för att hämta. Jag brukar ju inte hämta så hans lycka!! Mammas hjärta. Vi älskar dig så knubbis.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Sluta med nattvällingen

Bestämde mig för att nu är dags för lillen att sluta med nattvällingen då gan äter riktigt bra på förskolan och till middag samt att han får en flaska välling när vi gosar in oss inför nattningen tillsammans. Han behöver inte den längre då han är mätt och enbart vill suga för att flaskan är aldrig helt tom utan mer än hälften blir kvar. Så inatt var det första försöket och det gick hur bra som helst. Hade ställt fram en flaska med vatten i som han skulle få en klunk av men det behövdes inte. Utan han tog nappen och somnade om och väcktes 07.10 av maken då det var dags för honom att stiga upp för att äta frukost och byta blöja och rulla iväg tilö förskolan.

Vår stora pojke.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Höstiga Sverige

Vilket vackert land vi lever i. Älskar naturen i Sverige och alla årstidernas skönhet. Hösten blir som en tavla. Helt magiskt. Vackra Vackra Sverige.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Leo love

Leopard mönster är något jag aldrig tröttnar på. O sen när snapchat har fixat ett par öron som matchar min outfit idag blir ju bara för bra.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Timberland Boots

Klickade hem två Timberlands boots för höst/vintern. Behövde ett par rejäla boots som kommer att behöva ta mig till jobbet och tillbaka i kylan, snön och slasket. Viktigast av allt är att de ska vara sköna för min fot och därför bestämde jag mig för ett par fasta rejäla som håller fast min fot. Samt att de håller mig varm och torr. Hatar och frysa och är en väldigt frusen person av mig. Så jag hoppas få hem dem idag eller imorgon så jag kan prova dem hemma och testa om de funkar med foten min.

Timberland –PREMIUM CONVENIENCE
Bilderna är lånade av Zalando.

Timberland – KENNISTON 6IN
Bilderna är lånade från Zalando
Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar