Enorm stor storstädning

Vi har röjjt här hemma, i förrådet och på gården. Tog fram stora resväskorna jag hade för att se vad för bebiskläder jah sparat från Leas bebistid och jag måste säga att det är mycket mer än jag trott. Jag trodde jag hade sparat få klädsplagg men tydligen var det alla hennes kläder från strl 50-74. Jag har sållat bort massvis med plagg som vi åkte iväg till Erikshjälpen med samt plagg som jag ville spara åt henne (massvis) och massvis med plagg som lillebror ska få använda. Så mysigt att han kommer att få använda sin systers gamla kläder. Tro mig, för att jag shoppar så pass mycket så är kläderna knappt använda dem som lillibror har ärvt. Men mycket nytt skall köpas också så klart. 

Det var såååå himla mysigt att sitta och sortera med Lea. En upprepande mening var : mamma, är du säker att jag har varit så liten. Mammas älskling. Du var så liten så det är så svårt att förklara. Min tös vägde enbart 2720 g. 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar