Känner mig redo för helgen

Jobbar till 15.00 varje fredag vilket är sååå lyxigt! Loving it.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Friday morning

Underbart vacker fredag och känslan av tacksamhet är enorm.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

My baby boy

Min. Min prins. Min knubbis. Min krullboll. Här på en bild tagen av hans pappa när han fick mellanmål. Hans ögon säger allt. Lyckan.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Dag två på jobbet

Tänkte slänga in en selfie och bild från mitt fönster. Älskar solskenen som kommer in i hela kontoret och blåa himmlen. Hoppas detta väder håller i sig ett tag till typ till november?? Hehe

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar

Ny dag och nya tag

Ska iväg på andra dagen på jobbet känns väldigt skönt att man har redan kommit in efter en dag. Jag vaknade 05.25 gick upp fixade kaffe och hoppade in i duschen och sen sminkade mig. Nu sitter jag och njuter av mitt kaffe efter att jag har lackat om naglarna. Lite egentid så på morgonen i lugn och ro är aldrig fel. Jag kommer att åka bussen 06.29 varje dag till jobbet då jag börjar 07.00 och det tar exakt 30 minuter för mig till jobbet vilket känns som lyx när man bor i Stockholm. Det är en direkt buss som går precis utanför vårt hus och det är också en lyx för annars måste man oftast springa till en busshållplats som är längre bort än vart man bor.

Igår när jag kom hem var ju huvudet smått slut så jag hann krama om mina älsklingar och förbereda middagen (jag hade halv förberett dagen innan). Vi åt middag och gosade en stund och sen hoppade jag in i duschen och sen la vi barnen och satt en stund ihop och jag gick in och la mig strax innan 21.00. Huvudet som sagt var ganska slut efter all information man var tvungen att ta in igår.

Publicerat i Vardag | Lämna en kommentar