Färga ägg

Idag ska vi farga agg och det ska bli kul att se hur Lea reagerar for hon ska tydligen ocksa vara med och farga agg haha. Kort kommer upp da vi ar klara. Leas forsta aggfargning och jag kan tanka mig att det kan ga lite hur som helst sa det basta ar att kla sig helt svart jag och hon haha.

Har precis atit en ost man2oche med bonjus och det satt som ett smack. Fy fan vad gott det var, nu ska jag upp och gora kaffe till mig och min svarmor. Libanesiskt kaffe ar alltid det basta med sallskap. Jag brukar aldrig dricka det hemma ensam men nar mamma ar hos mig dricker vi alltid det. Min svarmor blir alltid lycklig da jag gor kaffe hon blir sa lycklig sa hon pussar mig haha. En san liten sak gor henne sa glad och det gladjer mig haha.

Min svarmor ar saaa duktig med Lea sa bade jag och M chockas lite da och da. Lea ar helt fast vid min svarmor och det gladjer mig. Lea foljer efter sin farmor overallt hahaha, det basta ar att de har en lagenhet som ar saa stort sa Lea far vara var som helst. De bor i en lagenhet som ar 220kvm det ar stort det hahaha. Lea alskar det.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar