Fars dag ska firas här hemma för första gången

Den 14 november är det fars dag, fars dag inträffar alltid andra söndagen i november. Det ska firas här hemma för pappa M. Det är ju första gången han firar som pappa och han är ju världens bästa pappa. Jag kan tyvärr inte skriva vad jag ska köpa för att han läser min blogg men något kul ska det bli. Nu ska jag upp och dona här hemma innan Lea vaknar. Men först ska jag ringa mina föräldrar, jag saknar dem såå. Synd att man bor långt ifrån varandra, jag vill att de bor nära mig och min familj. Där pappa, mamma och mina systrar kan se Lea varje dag och jag se dem varje dag. Det skulle ha varit perfekt. Men nu är det inte så och man får tacka gud för dagens teknik så som skype, web kamera, mobiler, mms, video mms och allt annat som lättar på saknaden. De ser mig och Lea via skype och vi mmsar varandra som galningar både video och bilder. Men mest blir det jag som skickar typ minst 10 bilder om dagen på Lea.

Älskar er så mycket. Längtar tills hela familjen blir samlad under julen. I år ser jag fram emot julen så mycket och vintern och snön får gärna komma. Jag ska inte gnälla för jag längtar tills vi får sätta upp julpynten och Lea får se det för första gången. I år ska jag köpa en jul stjärna en vit kanske. Men super sugen på att ha en i köket. Oh, jag vill julpynta NU.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar