Febriga ja men visst

Både jag och Lea vaknade febriga och maken är på väg och åka på något rejält. Alltså när tar detta slut? Jag ska iväg med Lea till läkaren för att se om allt är som det ska med henne. Hon har ju varit sjuk de senaste två veckorna till och från. Hon har knappt varit på förskolan. Alltså, jag bara önskar våren kommer så vi slipper all detta förkylningar och virusar som är på alla barn hela tiden.

Men det positiva som kommer till helgen är att vi åker upp till Gävle imorgon. Det blir inte så att vi stannar en vecka nu men när Lea har sportlov den 25 februari så åker jag och hon upp en vecka. Längtar tills imorgon och tills sportlovet. En härlig månad helt enkelt. I helgen firar vi min födelsedag men mammas goda mat och någon god bakelse. Jag fyller nämligen hela 28 år på måndag. Herre min guuuuud, jag närmar mig 30. Panik.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar