Fettisdagen är här men det blir inga semlor

Idag är det fettisdagen men det blir inga semlor för min del. Sist jag åt en semla var på min födelsedag och uch och blä vad dåligt jag mådde så jag bestämde mig att nästa semla jag ska äta blir om ett år hehe. Skönt att slippa köpa hem semla också för man blir ju lite frestad då man är sugen på något men vet inte vad. Men maken blir bjuden idag på semla på jobbet så han får äta sin där. Lea är hemma idag lite varm och hängig. Inatt sov hon utan blöja och gissa vad? Hon var torr då hon vakna och hon gick direkt upp till pottan för att kissa. Vi väntar nu på nr 2 och jag påminner henne varje 5 minuter hehe. Men det går så himla bra så jag är så stolt över henne.

Hon går in och kissar och sen torkar hon sig och lyfter pottan och tömmer den i toasitsen och sen så lägger hon tillbaka pottan och spolar. Sen klär hon på sig och går ut hehe. Min stora tjej. Men hon har för mycket och göra för att tvätta händerna, hon springer ut ur badrummet för att leka igen. O jag stoppar henne och säger att vi måste tvätta händerna men det vill hon inte. Men vi jobbar på det, hon kanske tycker det är roligare om hon själv får tvätta händerna men dit kommer vi snart då hon får greppet om kranen.

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar