Fika, hallonkaka med kaffe

hallon-63694-0_368_24354w_20792291

God eftermiddag på er allesammans, idag har det varit en mycket lugnt vår dag. Jag är så lycklig att solen lyser. Jag fick ett sms av ONOFF att det var dags för mig att ta mig ner till dem så fort de öppnar för att hämta min mobil. Oh i’m back, jag har fått låna så mycket dåliga mobiler av dem så det var super bra att de skyndade med att laga min mobil. Tänkte aldrig på hur mycket min mobil betyder för mig men den är väldigt värdefull för mig. Det är MIN lilla pillegrej, haha nu kommer coco att skratta så hon får ont i magen, men jaa coco det är min lilla touch pillegrej. Hur har er dag varit hitills? för mig var den fantastisk för jag tog en promme till onoff och sen hem igen i vårsolen som lyste mot mitt ansikte och jag bar mina solglasögon. Så skönt jag kände mig frii av alla vinterkläder, kappor, halsdukar, vantar och kläder på kläder.

Dagens lunch blev grillad kyckling med pommes, super det är något vi läntar till när det är helg. Att kunna njuta av att äta tillsammans utan bestämda tider. Medans jag förberede matlagningen så gjorde jag hallonkaka som jag nu sitter och smaskar i mig med kaffe. Första kaffen idag, det är stort annars så brukar det bli andra men jag har ju börjat med teet som ni kanske har läst i ett inlägg. Inget är bättre än en eftermiddags kaffe med kaka och Abd El Halim Hafez. Jag njuter för fullt, han är kärlekens budbärare i låtar.

Tillbaka till lördagen som betyder segaaa så mycket du bara kan, så jag ska fortsätta med min njutning.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar