Film med älsklingen

Plutten får i sig dagens dos av MER efter frukosten. Kortet togs strax innan vi åkte vidare till Lidingö.

Nu ska vi köra igång en film och titta på medan vi smaskar i oss lite chips och pumpafrön (som jag är besatt av). Det ska bli riktigt mysigt men efter det blir det sööööömn sömn.

Dagen vart helt jävla underbar och vi ägnade några timmar i Lidingö och fick oss några rejäla skratt och några rejäla hatblickar gav vi till en jävla kärring som vi ville smocka på till marken. Aja, bitter kärring. Om hon har ett hemsk liv behöver hon inte ta ut all sin ilska och elakhet mot alla andra människor.

Fick mig en riktig extreme makeover av syrran och det behövdes kan jag lova haha. Tina, ditt hår vart ju helt galet snyggt och så fräscht.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Film med älsklingen

  1. Tina skriver:

    Ja du gick därifrån som en Hot babe! 🙂 de är du värd! O mysigt att vi verkligen!

  2. Lexi skriver:

    Avskyr såna människor de förstör ens dag till max! Du är dååålig att lägga upp bilder på dig! Jalla fram med några ya sa2ile =P

Lämna ett svar