Finns inget sexigare än då maken står och gör frukost

Varje helg både lördag och söndag får vi frukost serverad av maken. Idag vaknade jag vid 8.40 då Lea ropade på mig, hon hade nämligen tagit sovmorgon (underbart) och maken stod i köket och dona för att göra oss frukost. Jag älskar det varje helg varje varje helg. Han står där och små pratar med Lea och hon hjälper till och han står och visspar, idag blir det pannkaka till frukost (jag ÄLSKAR pannkakor) igår blev det omlett med bacon,paprika,lök och tomat. Tack älskade make för allt. Jag tycker det är så sexigt då han står i köket och gör frukost eller står och sätter upp en hylla,lampa eller soffa haha. Ja, då han är händig kan man säga. Jag älskar händiga män. O speciellt min man så klart.

Nu ropar Lea att frukosten är klar och kaffet hur härligt är inte det? Sen blir det lite skype med svärföräldrarna som får se busisens påhitt.

1588-500x500

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar