Fläskytterfilé i stekpåse

Har precis marinerat min fläskytterfilé med citronsaft, citronskal, lite chili, färskpressad vitlök, olivolja, salt, vitlök & örterkrydda och paprikakrydda och lagt den i en stekpåse som jag har hört mycket om. Tillsammans med köttet åkte lite grönsaker i och potatis. Hade i grovhackad lök, potatisar, paprika och två stora tomater men kom på att jag glömde ha i färska champinjonerna men det löser jag på ett annat sätt. Tänkte göra champinjonsås till och har kvar ris från igår om man vill äta det till köttet. Nu återstår det att se hur det blir. Resultaten får ni reda på när den är klar och en bild är tagen. Gott ska det bli.

Använde mig av Toppits stekpåsar 5*L. Får plats med 5 kg i varje påse och den här påsen är i strl L och i förpackningen finns det fem påsar.

stor-stekpase-5kg-5-p-toppits-1

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar