Föööör tidigt för mig

Lea bestämde sig för att vakna 04.00 och jag hörde henne men låg i sängen och ville inte alls upp vid den tiden. Men vid 04.55 var det dags att gå upp, så jag är smått så död redan vid 08.40. Har precis gjort kaffe och lite mackor som jag ska försöka få i mig för att bli lite piggare. Men vet ni vad? Jag är såååååå glad att jag la mig 21.00 igår kväll, det blev inte alls fredags mys jag var sååå slut så jag somna på soffan vid 20.30 och sen flyttade jag in till sovrummet vid 21.00. Maken tyckte jag var tråkig men vem bryr sig, det är ju jag som är trött och helt slut. Tänk om jag hade lagt mig lika sent som honom i natt han gick in och la sig vid 02.00 och sen vara tvungen och vakna vid 04.00? Herre gud, tack att jag lyssnade på min kropp och huvud och gick in o la mig så tidigt.

Dagens planer inte så planerade alls, ser så grått och mulet ute idag. Trist. Men höst/vintern är här så det kommer bli mera sånna dagar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar