För tidig tisdagsmorgon

Vaknade vid 04.00 och kunde inte somna om, så här sitter jag hungrig och suktar efter kaffe. Dock får kaffet vänta till 06.30 innan jag bryggar den, kan ju inte börja klunka i mig redan nu. Huvudet värker och magen kurrar, ska sätta mig framför tv:n en stund innan det är dags och röra sig på riktigt och fixa mig inför skola samt väcka Lea för att klä på henne, ge henne frukost och gosa en massa med henne innan vi skiljs åt för dagen. Idag går rutinerna tillbaka och jag har redan planerat dagens middag som kommer att bli chili con carne. Så, då slipper jag tänka på det idag.

Nu, lite tv innan det är dags för dagens första kaffe kopp. Det jag älskar att göra när jag vaknar super tidigt är att lyssna på Fairuz. Hennes röst är en perfekt morgon röst och alla hennes låtar är såå galet sköna för själen så pass tidigt på morgonen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar