För tidigt för hjärnan

Leo vaknade vid 04.45 grinig och på väldigt dåligt humör och hela huset hörde honom gråta. Det var bara att lyfta upp honom och gå till vardagsrummet. Trött som attans och huvudet är inte helt med än. Jag satte precis på kaffebryggaren och gav honom lite rökt kalkon skivor (som han älskar) och en liten macka med bregott på.

Idag är det ingen bra dag att vara trött på då vi ska iväg till Gröna Lund med mina systrar och deras barn. Man behöver all energi och sömn man kan få för en dag på grönan med barn!

Igår jobbade maken in i de sista timmarna på sena kvällen och blev helt klar med altanen. Jag gör honom alltid sällskap ute med ett glas rosé. Vill ju hålla honom sällskap under de sista trötta timmarna då han har hållit på i 3 dagar och enbart tagit paus under vattenbreak eller lunch. Så stolt över honom. Han har aldrig gjort något liknande i sitt liv men han är enormt händig min händiga man.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar